View Single Post
Staro 04.05.2008, 18:02
Jfa_Kg Jfa_Kg je offline
Član

Datum prijave: 25.04.2008
US lokacija: CHICAGO
YU lokacija: Chicago/Kragujevac
Nepromenjeno

Сада сам у Србији, долазим 18. маја тј за 14 дана... Девојка исто иде на Н2В, јесте привремена радна, вази до 1. октобра, радићемо у околини филаделфије на базену, али сезона се завршава 1 сеп. тако да не верујем да ће они моћи да ми помогну нешто, али видећу да нађем некога ко ће да ми гарантује посао за продужетак, знам доста ствари да радим од компјутера, сајтова, на крају имам и све категорије за вожњу, камион ми не гине у Чикагу :) мада говорим екстра језик видећу већ када одем како ћу да се снађем, додуше немам никога тамо ближег да се ослоним али сналажљив сам по природи хеххе :)

А за visapro сајт знам, нашао сам га раније хвала ти у сваком случају.... Колико сам ја одавде могао да се информишем видим да се може продужити само је фора да нађеш некога ко ће да гарантује за тебе, тј неког послодавца..... Има и доста сајтова за као h2bextension и слично, али они дају слабо плаћене послове 6-8 долара... није ми баш да радим само да бих преживео.... Видећу већ... Хвала на помоћи у сваком случају ако сазнаш за некога ко је дошао на ову визу и продужио је напиши...

Живи били!