View Single Post
Staro 26.12.2010, 07:20
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky Prikaz poruke
Ok sada necemo da verujemo senzacionalistickim "srbijanskim" medijima ali hocemo anonimnom komentatoru na nekom blogu zato sto on zna "iz prve ruke" da je doticni gospodin tukao svoju suprugu. Da podsetim, ni jedna od tacaka pod kojom je uhapsen nije domestic battery.
Citiran covek je anoniman komentator i ucesnik nekog bloga - i mi smo uglavnom jedni drugima anonimni na ovom forumu. Ako to sto se ne znamo po imenu ili se nismo sreli znaci da sam ja lagala u svojim postovima ovde ili na B92 ili na nekim drugim forumima gde ucestvujem (na dosta njih bukvalno kao anonimni korisnik) onda ni meni niko ne mora da veruje. Svacije je pravo da veruje postu ili ne. I ja da govorim o nekome koga znam 20 godina, ne bih stavila ime, vec bih postovala anonimno. Mozda covek i laze - mozda i ne laze. Ja sam mu poverovala, a ako se pokaze da nije istina - onda u redu. Pogresna procena i sta sad - neko ko je resio da svoj zivot predstavi u medijima treba da bude spreman da nece svi stati na njegovu stranu kao i da ce mu zivot biti pod lupom.

Citat:
Pa sta ako su podneli zahtev za bankruptcy Chapter 7? Za to moze da bude 1000 razloga. Ne kazem da nema ovih primera koje si ti navela ali jednostavno mi ne znamo da li je to i ovde slucaj.
Pa sta sa tim? Nista. Ja sam samo objasnila primerom zasto sam poverovala komentatoru - jer oko toga nije slagao. Navodi o bankrotiranju ni u jednom delu mog posta nisu znacili da zbog cinjenice o bankrotu mislim da je covek kriv u vezi bilo cega kada su njegova deca u pitanju vec da mi je samo to bio jedan od razloga da pomislim da su i ostali navodi iz posta tacni. Bankrot je zaveden pre nego sto je Nastic uhapsen.

Citat:
Koliko god izgleda da se novine hvataju stereotipa o trulom zapadu toliko se druga strana, koju ovde predstavlja Zana uhvatila toga da 'Srbi brane Srbina zato sto je nas'.
Koju ja to stranu predstavljam? Koristim svoju logiku da budem vrlo rezervisana kada tzv. novinar predstavi slucaj kao napad na srpsku porodicu. Na osnovu cega taj novinar zna da oni nisu maltretirali svoju decu? Da nije doslo do zanemarivanja ili do ne daj Boze silovanja? Da li na osnovu toga sto je on rekao da to nije tacno za sta ga optuzuju? Ako je po licu - pun je Registry "bezazlenih" lica koja nicim ne bi ukazala da su silovatelji. Izgledaju kao dobre cike iz komsiluka koje idu na posao i vole decu iz komsiluka. Ovde ni jedan medij to ne radi - na osnovu cega nekom da das blanko podrsku? Na osnovu cega je onda Blic stao iza slucaja Nastic ako ne zato sto su Srbi? Zasto nisu za bilo kojeg uhapsenika u Srbiji optuzenog za silovanje cerki ispisali tekstove i tvrdili da je covek nepravedno u zatvoru i da policija i sluzbe lazu? Zasto nisu za zenu iz Majilovca pisali da nije kriva za smrt deteta? Ili za Pahomija? Ali kad srpska porodica upadne u neprilike u USA - onda po default nije kriva za ono sto je optuzuju - nema rezervacije uopste da mozda postoji razlog sto su im decu oduzeli. Na osnovu cega ja da mislim da to nije "Srbin brani Srbina"?

Citat:
I za kraj moram da te pitam zasto pridev "srbijanski" bullshit a ne "srpski"?
Milsim da je ocigledno gde koristim "srbijanski" a gde "srpski".

Citat:
Da li si ovime htela da distanciras severnu pokrajinu od ovakvih "nebuloza"?
Ne, a sto? Ne moram ja da distanciram severnu pokrajinu, ona je distancirana odavno kultoroloski a zvanicno i Ustavom Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije. Btw, podatke koje imas o meni su nepotpuni - u suprotnom me nikada sa Vojvodinom ne bi spajao na taj nacin. Pogresna adresa.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milelj Prikaz poruke
Ja cu samo vas pitati imate li vi dece kada pisete ovakve stvari za te ljude? Hocete da kazete da je to sa decom sve maska kako bi oni uspeli da se izvuku i da ne plate kucu i ostalo, a decu ko sljivi? I to sto je ruzan i duzan, stvarno sramota za komentar.

Ako to jeste tako te debile bi trebalo osuditi na robiju, ali mislim da stvarno ne mozete donositi takve zakljucke.

Dalje, mrzelo me da komentarisem svaku recenicu...
Objasnila sam u gornjem delu posta oko "duzni i ruzni". Dalje na to nista vise zaista nemam da kazem, a kao i tebi mrsko mi je ne samo da odgovaram na svaku recenicu nego i nemam vise ni na ovu temu da kazem nista jer u dokaze koje ima policija nemam uvid. Ako nisu krivi, bice im vracena deca. Ako jesu krivi bice im sudjeno - jos uvek verujem u pravdu i pravni sistem. Ko ne veruje, neka se bavi teorijama zavere.