Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
Ima prava po Zakonu ali to ne znaci da ce stvarno
da ga izbrisu iz svih sistema. Koliko znam po automatizmu ide brisanje iz osnovnih (kompjutera) i slicno ali iz policijske evidencije ne.
ovo sigurno nije tacno. Svaka zemlja ukljucujuci dominikansku republiku a kamoli US trazice ceo Vas dosije kako bi mogli tamo negde da ga zavedu. Niko danas ne daje drzavljanstvo tek tako. (u ovom slucaju green card). 100% sam siguran da ce izvrsiti bukvalno sve provere.Ukljucujuci i provere da li ste platili porez i slicno. Pouzdano znam nekoga kome su trazili (i na kraju ga odbili) za drzavljanstvo Paname bas zbog toga. (imao par uslovnih kazni).
|
"Ima pravo...osnovni kompjuteri..."
Kako ti znaš kako funkcioniše mup, i koji su to osnovni kompjueri a koji glavni, sporedni ili već...
"Svaka zemlja ukljucujuci dominikansku republiku ..."
Šta fali dominikani ...
"US trazice ceo Vas dosije kako bi mogli tamo negde da ga zavedu"
Koji i kakav dosije ??? Pa nismo mi u Severnoj Koreji ili nekoj sličnoj zemlji da ne idemo kroz istoriju sad...
"Niko danas ne daje drzavljanstvo tek tako"
A kad je neko odobravao državljanstvo tek tako jedino ako to nije politički, ekonomski i sl...
"100% sam siguran da ce izvrsiti bukvalno sve provere. Ukljucujuci i provere da li ste platili porez i slicno."
Kako si ti to siguran? Na osnovu čega ? Jel ti to struka? Ili je ona stara "ja znam" tako je sto posto ...
"Ukljucujuci i provere da li ste platili porez i slicno."
Ja ti rekoh izvršiće "krimi" provere i složiću se ovde sa tobom da će možda proveriti porez što je normalno.
Ali ti si pominjao komunikaciju ambasada-fbi-bia, "500+ strana" (pa bia ne bi imala vremena od usa ambasade da radi bilo šta drugo...a gde su druge zemlje i sl...) i "bukvalno sve" "krediti, minusi na tekućim računima, sudari, prekrsaji, kazne, skola, imovina itd.."
Opet dolazimo do Severne Koreje. Pa pola ovoga im sam dostaviš kada obavljaš intervju.
To što ti "pouzdano znaš" i "što si 100% siguran" mani se toga.
Daj neke konkretne činjenice na osnovu čega sve ovo tvrdiš, nemoj to ja znam, moja je najmudrija...
Biće ti mnogo lakše i više ćete ceniti u životu kad direktno sa nekim razgovaraš (licem u lice).
Forum jeste za razmenu mišljenja i za još po nešto, ali natezanje oko praznih priča nema svrhe.
Pozdrav