View Single Post
Staro 12.05.2008, 01:18
Darko Darko je offline
Drug član

Datum prijave: 21.05.2007
US lokacija: Zrenjanin, pored postanskog sanduceta
Nepromenjeno Identifikaciona provera lica

Zanima me jedna stvar, pa sam hteo da cujem vase misljenje posto smatram da je vecina kompetentna da prica o tome, a i da kaze svoje misljenje za to.

Sta mislite, da li se pri izvlacenju nagradne lutrije radi neka provera igraca od strane americkih zvanicnika/sluzbenika, tj. ljudi koji su zaduzeni za definitivni spisak imena?
Ne pricam za kriminalne aktivnosti, to odmah iskljucujem jer je i logicno, a i potvrdjeno, a verujem da neko ko i sam zna kakva mu je proslost bila, nema nameru da se upusta u ovo...nego npr. kakvu pozadinu ima ta osoba, kakvu skolu ima zavrsenu, da li je perspektivna po njihovom misljenju da stupi na tlo USA, jednom recju pravi li se odredjena "diskriminacija"?

Navela me jedna stvar da pitam ovo...jedna osoba je igrala nekoliko godina, uvek bezuspesno, sticajem okolnosti skoro odradi neke vaznije ispite, polozi sta je trebala i ove godine, tj pre neki dan dobije belu kovertu...zakljucak je bio - dobila je zato sto ima dobro fakultetsko obrazovanje, a navodno oni to proveravaju i prate.
Po meni totalno nelogicno, prvi put sad cujem ovako nesto, a pratim situaciju sijaset godina unazad, a nacitao sam se slucajeva i slucajeva, nikad nije bilo price o ovome!