[QUOTE=lenhi;20592]Kako možete tvrditi da je izvlačenje u Maju i da isključivo do tada se neće ništa znati oko rezultata?! Otkud vi to znate?
Možda je izvlačenje već obavljeno, ali je nama običnim igračima rečeno da nećemo znati rezultate prije 1.Maja. Neko ih možda već zna ali smo mi sitne ribe za tu priču!
Recimo jedna debilna misao ali teoretski moguća:
Agencije možda i znaju [B]bar nešto[/B] oko dobitnika. Oni su dosta ljudi prijavili, i njihovi kandidati se izvlače u sardanji sa ljudima u Kentakiju. Zajedno dijele novac a navlače ljude na prijavu preko agencije jer je to siguran dobitak. Svakako da ne vjerujem u to, ali ne možete sve odbacivati pod izgovorm ništa se ne zna do Maja. Neko krupniji možda i zna?!
Vjerovali su ljudi u mnogo veće državne tajne i pojave na svijetu od lutrije pa bili u zabludi.[/QUOTE]
Lehni,
Ako je neko u fazonu secret societies i to, onda ja mislim da od mene nema "goreg" na forumu....medjutim..
Ideja da su nase agencije u talu sa Kentakijem je zaista, kako sam kazes, prilicno debilna. Kad bi znao koliko je velika kontrola kod ove procedure i koliko je nemoguce da neko ko i ima dostup ranim informacijama to nekaznjeno sa bilo kim podeli verovatno ti takve ideje ne bi padale na pamet jer bi kazne bile na nivou drzavne izdaje, sta mislis koliko bi ga to kostalo? Sa druge strane i da postoji takva mogucnost, to bi kostalo ko Svetog Petra kajgana i zahtevalo bi mnogo, mnogo vece igrace (na nivou drzave) a to vec nikoga ne zanima, jer to njima nije toliko "big deal".
Tako da iako postoji mogucnost, teoretski, da Kentaki vec ima imena izvucenih i da sa njima manipulise na bilo koji nacin, ne postoji sila izvan US Gov koja te podatke moze da dobije da bi ih prodala ili podelila pare sa drzavnim sluzbenicima u Kentakiju. Totalno suluda i neodrziva ideja...
Mislim da je apsolutno bez i tracka sumnje jasno svima koji su iole upuceni u tematiku, da teoretske sanse nema da je u tom mejlu i tracak istine, ako ni zbog cega drugog ono zbog "plati mi preko Uniona" tamo nekom peri ili kome vec u Londonu...
Ko je ipak zapeo da svoje uzaludne nade hrani ovim laznjakom, slobodan je da svoje pare baca gde zeli al posle toga ce se osecati jos gluplje, nego da nas nije pitao nista.
Svako ima prava na svoj izbor...