View Single Post
Staro 28.01.2011, 23:54
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=spectra;20644]Da aktiviram malo ovu temu...
Mackoljupci koji ste odslelili u USA, kako ste prevezli svog ljubimca? U kargo dijelu ili kabini? Sta vi preporucujete od to dvoje? Kako prevoz u cargo funkcionise s presjedanjem, obzirom da bi mi morali 2-3 puta presjedati...?

Da li se, za varijantu da je u kabini, moze koristiti box koji se nosi na ramenu?

npr nesto ovakvo:
[IMG]http://www.camon.it/Thumb/phpThumb.php?src=/assets/images/COMFORT/CA608_verde.jpg&q=100&w=600&h=600&far=1&bg=FFFFFF[/IMG]

Ili mora biti bas plasticni box i za kabinu?

Bilo kakav savjet je dobrodosao...[/QUOTE]

Ako mene pitas, niposto u kargo, jako rizicna stvar. Kao prvo u kargu nema svetla i nema grejanja a nema bogami ni vazduha previse. A izvan aviona na 10.000 metara minus 60 C, zimi - leti, pa ti vidi. Mislim moze da se upali i grejanje i svetlo i to...al ne mora...

Radio sam dosta vremena kao steward i secam se par pasa koji su se smrzli, ugusili i sta ti ga ja znam, grozna slika...kapetan dobio info o zivom tovaru, al zaboravio da ukljuci "life support" dole.

Mala maca stane u kutiju, mora da bude plasticna standardna kutija, a i najbolje je za macu, pa ispod sedista kao rucni prtljag. Druga stvar su dokumenta koja su potrebna, pa karantin, i zezancija sa vetrerinarskim vlastima na dolasku...Sacuvaj boze..

Sretno ti bilo sa tim!