Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
Zana je sasvim u pravu,mnogo nepromisljeno sa moje strane,ja sam upload-irala dokumente sa manjom rezolucijom,tako da nije bas bilo citljivo,ali sam trebala bolje da pokrijem licne podatke.Dokumenat ima vise od 15 godina,podatci su sasvim izmenjeni od tad ,adrese,firme i sl.ali ipak nisam trebala javno da ih postavim.U svakom slucaju to je bilo dobronmerno (ali nepromisljeno),sa ciljem evo ovako da se pomognemo koliko mozemo.
Amella kao sto sam ti kazala i u proslom postu ,ja sam se javila u ambasadu i rekli su mi da treba samo ono sto je napisano na njihovom sajtu,a tamo ni reci nema o garantnom pismu,tako da sam ja resila moji da mi puste obican garantni list,bez taksa,ali da ga ne prilozim sa drugim dokumentima,vec ako mi ga zatraze da ga prilozim kasnije u toku razgovora 
|
Poz Noki hfala ti za doc ali nisam videla taj doc
na dvselectee nista ti ne pise za garantno pismo i u web stranici ambasade u Skopje ne pise nista tkao da !!! ako mozes ti da mi kazes sta treba bukfalno napisati u obican garantni list , pa da mu kazem ja kako jel on nije nikada poslao garanciju nekome posto je mlad decko koji radi