View Single Post
Staro 30.01.2011, 13:49
spectra's Avatar
spectra spectra je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.10.2009
US lokacija: California
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns Prikaz poruke
Pozitivni utisci:
...

Losi utisci:
Postoji jedan, ali vredan. Najskuplje shupe koje sam u zivotu video. Kazem shupe, jel je tesko reci da su to stanovi. Kada neko pogleda cene nekretnina ovde, pomislio bi ok....skupo, kao beverly hills, skupo ali je ekstra. Ne....ovde je samo skupo. Kvalitet stanova odavde do san franciska (tek je on posebna prica)....pa verovatno su samo u NYC gori. Ljudi imaju obraza da izdaju sve i svasta, ne ulagavsi u te stanove verovatno poslednjih par generacija. Cene stanova na peninsuli su ti za dvosobni, do 1000 sq feet do 2300 za shupu, onda ide praznina.....onda mozes da nadjes za 2800-3200$ za normalan stan. Ne napucan (stainless steel i ostala sranja), nego normalan. Takodje, bar u ovo doba godine ni nemas puno izbora. Moze se naci tu i tamo (jednom u mesec dana) lep stancic za manje para, ali to nije za nas. Tu uleti gomila ljudi i svi apliciraju. Prednost imaju beli ameri, koji su bar 5 godina ziveli u prethodnom stanu. Tako da tu redovno izgubimo. Takodje, tesko je naci bilo sta od 2-3 agencije koje spamuju craiglist 24/7 sa svojim koncentracionim logorima (jebi ga...zgrade izgledaju ko u ausvicu). Ma....e....ne mogu ja sada ni da opisujem cega sam se sve nagledao. Ako neko namerava da se seli ovde, stan koji u chicago mozes naci u lincoln park za 1000$, racunaj ovde na slican kraj da kosta oko 2500-3000$, a u san francisku 4000$ i vise mesecno (ako uopste takav stan u san francisku i postoji na izdavanje....cisto sumnjam).

Sta reci, kako se obogatiti u americi? Imas shupu od 50k$, onda jednog dana u tvom mestascu u nekoj garazi neka dva lika sklepaju nesto i obogate se....i otvore super firme....i eto tvoje shupe....sada vredi milion i vise, sto bi ulagao....
Nadjoh neki link o rentanju stanova u San Jose, pa ne znam da li se nalaze u sigurnoj regiji, obzirom da je cijena studija oko 800$?

http://www.rent.com/search/results/?...N.REGISTRATION

Meni izgledaju previse dobro (u poredjenju s onim sto si napisao..) - cak su studiji velicine reda 420sqare ft (128m2), ali citajuc ovaj tvoj post o shupama ne znam koliko je ta lokacija sigurna?

Evo npr, zna li iko ista o ovoj regiji?
Almaden Park Apartments
2820 Almaden Expressway San Jose, CA 95125 Map

Zna li neko koje regije u San Jose su ok, a koje je bolje zaobici?
Bilo kakav komentar opcenito o San Jose je dobrodosao..
Prva koverta stigla: 25.05.2010.
Prva koverta vracena: 31.05.2010.
Stigla koverta u KCC: 02.06.2010.
Završen ljekarski: 21.03.2011.
The Day: 01.04.2011.
Green Day 06.04.2011

Last edited by spectra; 30.01.2011 at 13:55.
Reply With Quote