View Single Post
Staro 02.02.2011, 18:03
Aura's Avatar
Aura Aura je offline
Drug član

Datum prijave: 23.11.2010
Nepromenjeno

Hvala Zana. Ne mogu da vjerujem da po zakonu bad bugs nisu dovoljan razlog za odlazak. Sto mi je jos cudno da nikog nije briga za narusavanje zdravlja, a po meni je to najbitnije. Moje tijelo je svaki dan gore, osjecam se kao shugava I placem. Njima sam zavrnula rukave I pokazala kako izgledam, ali nisu nesto puno komentarisali...samo su pricali o ostanku. Inspekcija je utvrdila da ih ima kod nas manje, aliU susjednom stanu mnogo vise odakle nam I dolaze. Ponovo ce doci prskati polovinom mjeseca. Znaci, nista nam ne preostaje nego da "pojedemo" troskove, jer slijediti proceduru I ostati nema sanse...namjestaj nam je nov, ali ga svakako bacamo. Samo cemo odjecuu ponijeti sa sobom koju cemo prethodno oprati I susiti kako si I navela. Citala sam na internetu identican slucaj na nekoj drugoj lokaciji I kad su ih ljudi prijavili you toj agenciji I narusili I'm reputaciju, ovi vlasnici su povukli sve I skinuli Ih sa rekorda I zamolili da I oni povuku svoje rijeci iz te agencije. Moze li mi iko reci kakvu kaznu otprilike da ocekujemo, da se ne nadamo povratu deposita...koliko jos ce nam traziti novca? Strah me hocemo li imati dovoljno da sve platimo. Zana, znaci da ih odmah prijavimo na bed bugs registy? Ili poslije kad odemo? Kakve su nam sanse za novi stan?pocet cemo ga traziti ovih dana, dok nas ovi nisu stavili na rekord. Muz govori da I ne navodimo ovu adresu kad apliciramo, s obzirom da smo tek mjesec dana ovdje...oni valjda samo provjere jesi sposoban placati rentu, da nemas kriminalnu historiju I to je to. Ljudi, hvala vam na savjetima I pomoci.