View Single Post
Staro 02.02.2011, 19:55
Aura's Avatar
Aura Aura je offline
Drug član

Datum prijave: 23.11.2010
Nepromenjeno

Hvala za sve ove detalje, jer zaista veze nemamo I prvi put se susrecemo sa ovakvom vrstom problema. Dobro je da si mi rekla da rjesavamo sve napismeno, kako bi se imao dokaz za sve. Jucer je bio prvi februar, otisli smo I'm platiti rentu za ovaj mjesec I ispunili formular za napustanje stana prvog marta, dakle tacno mjesec dana. I ovaj mjesec cemo bitiU ovom stanu, prezivjet cemo nekako...necu da idemo prijateljima da I njima stvorimo problem, tako da ostajemo do prvog marta. Jucer je obavljeno prvo prskanje, I evo danas, dan poslije meni se naravno pojavile nove rane na tijelu kao I uobicajeno svakog dana. Drugo prskanje ce biti 15 februara I cisto sumnjam da ce se situacija popraviti, ali svakako cemo biti ovdje pa vidjeti.U medjuvremenu cemo prijaviti problemU bad bugs agency, ovima poslati jos jedno pismo sa ovim gore sto si navela plus navesti da nakon prvog prskanja problem nije rijesen I da I dalje dobijam ujede, jos cemo slikati, vidjeti da odem I.u ovu free kliniku koju si navela I tako cemo ih pritisnuti. Sto se tice novog stana, reci cemo da je razlog selidbe posao, sto je ustvari I tacno jer su mi muza prebacili na drugu lokaciju gdje I'm fali radnik. A trudit se svim silama da bubice ne ponesemo sa sobom. Javljat cu sta se bude desavalo. Beskonacno hvala!