@spectra, da ti pravo kazem ne znam. Vlasnici se uvijek stite govoreci da se nikad niko nije zalio, da garantuju da nema nista, da se sve odrzava it'd. Mi smo pitali za sve, od toga kakvi su stanari prije nas bili, za kucne ljubimce I odrzavanje cistoce sa istima, problema cijele zgrade, postoji li kucni red za party, glasnu muziku I sta sve ne. Za ove zivotinje nismo pitali jer nikad nisam ni cula za njih ranije. Kad se pocelo pojavljivati I kad smo pitali imate li ih, odgovor je bio naravno da se kao nikad niko nije jos pozalio pa eto smatraju da nema. Stvarno ne znam kako se usudjuju raditi ovo I da ne postoji nacin da ih se tuzi od [U]presucivanja problema[/U] pa nadalje. A kako vjesto kriju istinu to je cudo...dok smo pricali, dosao je jos jedan covjek zbog necega I automatski nakon njegovog ulaska prica se promijenila o necemu lijevom, pa nas onda odvedeU drugu kancelariju da se ne cuje I da nama kojim slucajem ne izleti rijec bed bug. @dreamerns, vecinu toga smo I'm I rekli, da nemaju pojma kako je zivjeti s tim, da nisam pristala placati za bube, da necu da lijezemU krevet I ne smijem zaspati I mislim se sta ce do sutra biti sa mnom....i jos mnogo toga..odgovor mrtav hladan:"razumijemo, ALI......" @therealrocknrolla, I meni je muka od citanja vjeruj. Ovo je bas zlo! Kakve su sanse da se nama naudi kad ih prijavimo?
|