Po statistici ovo je bila najveca snezna oluja koja je pogodila CHGO u poslednjih 126 godina (od tad se u stvari i beleze vremenske prilike ovde). Slicno je bilo 1967. Tad je 50.000 automobila ostalo zavejano.
Tek danas se saobracaj polako normalizuje i sve bruji od buldozera i "grtalica"
Sinoc je Lake Shore Drive jos uvek bio zatvoren za saobracaj. Jako je cudno kad u ovolikom gradu postane tisina

Jedino sto se krece su bili pesaci.
Ja sam morao da ostanem na poslu 3 vezane smene jer se niko od kolega nije pojavljivao, a kad su nas konacno pustili trebalo mi je sat da otkopam auto i polako krenem iz predgradja na jugo-zapadu u kom radim ka Cikagu. Tih 50 km sam putovao 2.5 sata. Ono sto me zaista odusevilo jeste koliko gradska vlast brine o bezbednosti gradjana. Na autoputu nije imalo sanse da se vozi preko 40km/h jer je kolonu vozila, iz bezbednosnih razloga, predvodila policija da ne bi doslo do nezgoda.
Najgore od svega je bilo prici mom delu grada. Hyde Park je dostupan preko Lake Shore Drive-a. Kako je on bio zatrpan, moralo se ici kroz getoe u juznoj strani. Srecom pa sam stigao nekako do blizu zgrade i kola uparkirao u prvi slobodni smet pored ulice

Sad cemo ponovo u akciju odtrpavanja...
http://www.youtube.com/watch?v=bbYr3bvQBMY