View Single Post
Staro 05.04.2011, 08:38
dmi dmi je offline
Drug član

Datum prijave: 04.05.2008
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Kraljevo/Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king Prikaz poruke
Meni je pre-existing condition bio problem citavih 12 meseci.

Svaki put kada doktor pokusa da naplati od osiguranja, osiguravajuca kuca meni posalje Free of Care formular u kome sam izjavljivala da ranije "nisam imala taj i taj zdravstveni problem ili nisam lecena od tog i tog". To je to. Ne znam kako je kod drugih, ovo je situacija kod Medical Mutual of Ohio. Inace, moje mesecno osiguranje je....... 340$ Da vidim je l ima neko skuplje!!
to je osiguranje samo za tebe? nase je famili i placamo ga mesecno $560 za nas troje (2 odraslih i dete).
inace sam pre par dana dobila od doktora (pedijatra) racun na $650 dolara za pregled koji smo obavili za dete u januaru (redovan godisnji pregled, vakcine, kompletan pregled za skolu, sluh, vid, fizijatar,analiza krvi i urina) i to samo zato sto je osoba koja je pravila racun umesto da naplati po novoj polisi osiguranja (koju sam uredno dostavila) naplatila po onoj koja je istella 31. decembra i osiguranje je odbilo

zvala sam ih da to isprave (posto nam osiguranje pokriva taj pregled kompletan) i rekli su da zanemarim racun da ce ispraviti i naplatiti od osiguranja.
Reply With Quote