[QUOTE=ZeljkoUSA;21772]@Isabelle
Sto se tice prebacivanja na drugu osobu, to ne moze, sigurno!
E sad, ako bi oboje bili izvuceni, prvo bi ti pala teorija da lutrija nije random, xexe. Mada, ako ste u stabilnoj, ozbiljnoj vezi, mislim da vam je bolje da se uzmete pre polaska, da se rodbina proveseli, red je.
Ozbiljno, po pitanju statusa vam je svejedno...[/QUOTE]
Zeljko, nisi me razumio, nisam mislila da ja nekom poklanjam mogucnost dobitka GC, nego jednostavno, ako jedno od nas odustane, pa naci ce oni nekoga da ubace da popune kvotu..To bi uradili cisto iz dobre volje, da se jos nekome omoguci odlazak....jer koliko sam ja shvatila ovih dodatnih 50.000 kojih se izvuce, upravo zato i sluze, da se popune '' rupe'' ovih koji odustaje..ali nebitno je sad to....
Zasto mislis da bi pala teorija ''randoma''?? Pa ne znaju oni da smo mi ''related''..decko i cura..niti nas ista spaja...Ajde primjer da zaista nismo decko i cura..zasto ne bi po nekom kriteriju bili oboje izabrani...Ali hajde sad ni to nije bitno, na to pitanje vjerovatno mi nikad necemo znati odgovor, random ili ne....Ja samo kazem moje misljenje.
A naravno da je stabilna veza, pa zivimo skupa, nisam ja za neka slavlja generalno, jedini pitam iz razloga administrativne prirode..gdje je lakse to obaviti...Ovdje ili tamo? Prijateljica je to obavila tamo preko online aplikacije za vjencanje u roku 1 dana, cak i bez svjedoka...:obrva:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)
Prijava 05.10.2010 - I put. 
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
|