dreadnot....hvala na razumevanju,a i to sto me nisi grdio a zasluzio sam.....ali evo malo sam se smirio...pa hajde sad da postavim neka pitanja .....znam da je svastarenje mana sa njihove tacke gledista ,ali to svastarenje sam predstavio vama koji znate mnogo vise od mene sta bi bilo naj bolje predstaviti tamo kada se budem prijavljivao....treba mi savet .a moram da naglasim da sam u tom svastarenju neke stvari jako lepo usavrsio.....imam cak iskustva oko nekih stvari koje se ticu ekologije,ovo napominjem jer sam video da mi je TheNenad napiso da iskustvo igra samo u poslovima gde ima malo radnika ili ako je vezano za "zelene",sto sam shvatio da mora da ima veze sa ekologijom.konkretno radi se o ugradnji instalacije za gas...kako u kuci tako i u automobile,samo sto nisam nigde video da oni tamo koriste autogas ,tako da sam taj detalj zanemario.a druga stvar za koju sam cuo da je tamo trazena je poznavanje kompjuterske tehnike..e sad...ja sam veoma dobar u svemu sto se tice servisiranja i odrzavanja kompjutera i ima iskustva dugogodisnjeg u vezi hardvera i programa vezanih za hardver ali ne znam sta se tamo konkretno trazi i sta je to sto vezano za kompjutere sto bih trebao da naglasim u prijavi a da ne ispadnem majstorsvasta .......i jos jednom vas molim da moje svastarenje shvatite kao znanje koje hocu da izkoristim kako bih pronasao ,u celoj gomili poslova koje sam godinama naucio,zanimanje koje bih mogao da ponudim u aplikaciji a da to ima nekog efekta...hvala na razumevanju i jos jednom veliko izvinjenje svima koje sam iznervirao ili uvredio mojim ispadom na forumu....
|