View Single Post
Staro 03.05.2011, 07:50
jedan.od.nas jedan.od.nas je offline
Drug član

Datum prijave: 21.01.2011
US lokacija: bilo gdje ;-)
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik magic Prikaz poruke
Popunio sam i ja na kompu obe forme, ali pošto sam solo, tj nisam oženjen rubrika za recimo ženin datum rođenja mi ostane prazna, tj "sistem" mi ne dozvoljava da upišem N/A, a gore piše da se popune SVA polja, pa zbog toga pitam.

A da li ćeš na gornji desni ugao da upišeš svoj case number? (Koji ti komp neće dozvoliti da sam upišeš)

I ja sam tako skontao kao ti, da to što si naveo ide od dokumentacije. Ovaj prvi ti ide samo za nosioca, a drugi za svaku osobu ponaosob + 2 slike za svakog + stranica sa bar kodom i to je to što se tiče prvog koraka. Ja svoju kovertu šaljem za Kentucky u sredu!
Nisam planirao da pišem ništa u gornji desni, a sad možda i hoću. Ne može da smeta ... Opušteno sa formularima, šta i ako se napravi neka greška, pa nismo svi nekih administrativnih struka, mislim i meni je ostalo ponešto da nisam napisao N/A možeš dopisati rukom. Ja šaljem danas, u BiH je danas prvi radni dan ;-) Mislim da nije prekasno ni poslati za 15 dana, al ovaj pritisak oko popunjavanja i slanja odmah su svesno "oni" napravili, kako im nebi u zadnji trenutak stigao veliki broj formulara i zatrpao ih u suprotnom ograničili bi sa konkretnim datumom ;-)
Reply With Quote