View Single Post
Staro 03.05.2011, 20:26
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vuvuzela Prikaz poruke
Očito je da su ove godine uveli potpuno informatizirano prijavljivanje i provjeravanje, dakle bilo je raznih promjena na software- u pa je moguće da nešto nije odradilo kako treba. Ne mislim da netko od izvučenih ne treba biti izvučen, da me netko krivo ne shvati, samo velim da su ljudi i na ostalim forumima primjetili ove čudne podudarnosti i čini se da su razmjeri toga veliki. No, u krajnjem slučaju, može računalo odabrati i prvih 100K prijavljenih i to je to, samo to onda nije slučajni odabir već po nekakvom redu, a tako ne piše u pravilima.
Druze, ne zamaraj se necim sto ne mozes promijeniti, tako je kako je sada...Sigurno oni imajju bolju evidenciju i od mene, i od tebe i od svih foruma skupa ko i koliko je dobitnika u jednoj porodici...I zadnjih par godina je prijava isla elektronski, samo su se slale koverte, ali bilo koverta ili online provjera dobitnici su odavno poznati...S obzirom da svi imamo jednake sanse, pa tako i moj brat, sestra, djevojka, decko..Znaci ako je random, onda je slucajnost, ako nije random, znaju oni vrlo dobro zasto su tako podijelili dobitnike...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????