Citat:
Prvobitno poslao korisnik Gugly
Ja sam se prosle godine prijavio nesto malo red kraj roka za prijavu, i to prvi put , i sam..I izvukli me..
Likovi iz ambasade govore kako je algoritam skroz slucajan..
Sad sta je po sredi, zaista veze nemam..
A zasto mislite da je doslo do neke greske ove godine?
To vi mislite, ili se jos negde prica?
Koji procenat ljudi sa sajta je izvucen ove godine? Izracunajte..Meni bas deluje ko da je vecina dobila  (il tripujem?)..
Kolka kvota bese za Srbiju ove godine? ..prosle mislim da je bila negde oko 330..
|
Sigurno nije greska, da jeste uocili bi je valjda od oktobra do maja. Prica se na drugim forumima koji imaju prilican uzorak, mada se i na nasem to poklapa u potpunosti.
Ja ZELIM da verujem da je algoritam skroz slucajan...
@Magic
Nisam lud da pomislim da mogu da uticem na ovogodisnji izbor...

, niti da osporavam ili pravim svoja pravila kako bi JA bio izvucen... Zasto bi se prijavio 5 i 6.10 ukoliko u pravilima pise da je prijavljivanje od.... do... i svi imaju podjednake sanse. Pricam o 12-15mil. ljudi sirom sveta za ubuduce. Neka onda traje prijavljivanje 24h pa ko voli - nek' izvoli...
@The Nenad
Tacno je da to otvara prostor "najboljim" agencijama koji znaju kad da vas prijave...

Hvala na podrsci i nista ne brini - izboricu se ja

Ici cu opet turisticki jos koji put kao i do sad, a ako i dalje imam zelju da tamo zivim i ne budem izvucen u medjuvremenu, smislicu nesto drugo