Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
Trenutno - ne bi trebalo da imas nikakvu dilemu... dobio si posao, cestitke - pocnes lepo da radis i uzivas. Ima jos vremena do sledeceg koraka za DV i jos vremena do intervjua. I onda jos i nakon intervjua... i onda i da uzmes 15 dana off da udjes u zemlju - posle mozes da imas jos dve naknadne godine vremena.
Gde je tu dilema? Ne treba uopste sada da razmisljas o tome - mozda taj posao i nije tako sjajan kako si ti zamisljao, mozda te kolege nece voleti a mozda ni ti njih, mozda nisi dovoljno jak kadar za njih pa te otpuste... Mozda plate padnu... Kapiras sta mislim?
Mi to sami tako pravimo dileme 10 godina pre roka i vremena... samo ti popunjavaj papire i ne ocekuj nikakav znak odozgo jer si ga vec dobio onda kad si se ulogovao da proveris rezultate. Sam krojis svoju sudbinu, kad prodje jos malo neces imati dilemu oko ici ili ne ici, nego ili u koji ces grad ili kako da zavrsis sledeci projekat na poslu 
|
Pametno zboriš ;-) Ubi me izrada scenarija u životu. Onda "Onaj" namigne i sve se pretumba ;-))))) Ipak su ovo slatke muke ;-)