View Single Post
Staro 06.05.2011, 21:16
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Vuvuzela;22927]Zbog dvije stvari:
1. Prošlih godina na forumima nije uočen takav slučaj izbora (svi istog datuma)
2. Nikad nije zabilježen tako velik broj parova i supružnika da je izvučen zajedno

pa i na ovom forumu se, neposredno prije provjre, raspravljalo da li je to uopće moguće u jednom slučaju, a kamoli u ovakvom broju.
Čudno kako je to sad svima postalo sasvim normalno. E pa nije normalno. Dajte ljudi razmislite malo.[/QUOTE]

Kako mislis da su mogli ranije utvrditi ovakav slucaj izbora dobitnika kad je tek od prosle prijave uvedena elektronska provjera dobitnika? Znaci da ranije nije ni bilo mogucnosti za tako brzu razmenu informacija o datumima predaje.
Nisam zapazio (a pratio sam forum) da je prosle godine na forumu doslo do uporedjivanja kada je neko poslao prijavu, tako da ne mozes reci da nije bilo ovako isto.
Nemoj da me pogresno shvatis. Ja sam prvi koga su sjebali na ovaj nacin za dobitak, nego zelim reci da ovo mozda i nije neki bug nego njihov standard izvlacenja. Mozda recimo oni ovo tretiraju nasumicnim izvlacenjem i briga ih sto mi donosimo razne zakljucke i vrsimo analize. Mozda ce i sledece godine isto uraditi i reci da je nasumice sve izvuceno, kao sto su mozda to u nekoj od prethodnih godina istop uradili ali mi nismo analizu kao za ovu godinu. Hocu reci da mozda ovo nije bug nego standard i normalan izbor za njih. To sto mi sebe vidimo kao ostecene ucesnike je druga stvar.