Evo i ja da se javim... Naravno da sam ispratio sva desavanja, ali na telefonu sa koga me mrzi da pisem.
Bio sam sa porodicom u restoranu i po zavrsenom rucku uz kafu i cigaretu rekoh da vidim sta se desava na forumu. Neposredno pre toga (petak popodne) je neko kopirao obavestenje sa zvanicnog sajta gde se objavljuje - svi znamo sta. U prvom trenutku nisam mogao da verujem, mislio sam da je informacija tipa nekog drugog sajta, foruma,...
Moje ocekivanje je bilo da posle vec sazvakane teme (dobitnici 5. i 6.10.), dodaju odredjeni broj preostalih dobitnika, iako su neki i na ovom forumu pricali da bezveze gubimo vreme pricajuci o tome. Vec sam odtugovao ovu lutriju...
Prva pomisao i pitanje po shvatanju sta se zapravo dogadja je bila: Sta da smo mi bili izvuceni

? Znajuci kako sam inace podneo ovogodisnji NOT SELECTED, mislim da bi navodni dobitak bio previse za mene.
U glavi mi je DV 2013 i 01.05. sledece godine, a ovo u julu mi je gratis uzbudjenje

Mogu reci da sam stvarno ravnodusan oko tog dodatnog izvlacenja, u smislu da sam vec "proziveo" da nisam izvucen ni ove godine, mada ko zna kako cu se osecati kad se priblizi 15.07. ?!?
Sve u svemu, svim forumasima zelim puno srece u ponovnom izvlacenju
P.S. @Spectra i @jedan.od.nas, puno hvala na podrsci i lepim zeljama