[QUOTE=Score;23414]Napokon? Sto napokon, jel se to ocekivalo? Ovo je forum gde se govori o sopstvenim iskustvima koje delimo ne bi li pomogli jedni drugima, mislim, ne razumem poentu tvoje poruke u smislu, najzad!...a nema ni veze.
Ajmo ljudi, vi koji ste vec tamo od prosle godine ili od ranije, doneli ste sigurno neke pare sa sobom, kako to i da li prijavljujete ove godine u porez?
Molim da odgovore samo oni koji su u stanju da daju besplatne savete i ne snose posledice po svoj livelihood![/QUOTE]
Evo ti jedan besplatan savet: ko prenosi iole vecu sumu novca po meni ne bi trebalo da se osloni na neciji post na forumu, pa sve da je clan foruma reinkarnacija John Pierpont Morgan-a. Po meni je vrlo jasno koje informacije imaju tezinu kada ih nekoliko clanova na forumu potvrdi, a koje informacije itekako treba proveriti sa nekim kome je to zanimanje. Jel ti meni stvarno hoces da kazes da ces ti napraviti transfer x sume novca i rizikovati probleme sa poreskom upravom za nekoliko godina, a time i rizikovati svoje drzaljavljanstvo, ako se odlucis na taj korak, zato sto je neko na forumu napisao da je on na taj i taj nacin to uradio?