View Single Post
Staro 28.05.2011, 13:07
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Za one koji nisu izvuceni mozda ce ih obavijestiti putem e-mail a mozda ce ih izvuci a oni ce da nastave tezak zivot bez izlaza nadajuci da ce ih izvuci neke naredne godine.
Naravno salio sam se, nego mi puce veza pa moram novu poruku. Niko nece ostati bez vize i da ga izvuku sad u drugom krugu a da on to ne provjeri. Evo zasto: Ako nisi dobitnik logicno da ces se u Oktobru ponovo prijaviti. Tad ces vidjeti da je lutrija ponistena za ovu godinu, provjerices ponovo status i ako si dobitnik ukljucices se u Oktobru u cijelu pricu za ovu godinu (nece biti kasno). Problem je jedino za one koji ne dobiju e-mail a bacili su u medjuvremenu CN, onda nema spasa za ovu godinu.
Ono sto mene brine (a i ostale koji su u istoj poziciji) su igraci kao moja supruga, koja nije dobila e-mail a znam da je ispravno popunjena prijava. Odmah pada sumnja da je sistem izbacio iz igre sam od sebe zbog svih problema u Maju.Znaci dzaba joj i CN sto ga ima, kad nije dobila e-mail jer je "mozda" sistem zbog brljanja i gresaka eliminisao za Julsko izvlacenje. I onda logicno da je ceka poruka "has not been selected"!