Citat:

| 
					Prvobitno poslao korisnik jovke  Za one koji nisu izvuceni mozda ce ih obavijestiti putem e-mail a mozda ce ih izvuci a oni ce da nastave tezak zivot bez izlaza nadajuci da ce ih izvuci neke naredne godine. | 

Naravno salio sam se, nego mi puce veza pa moram novu poruku. Niko nece ostati bez vize i da ga izvuku sad u drugom krugu a da on to ne provjeri. Evo zasto: Ako nisi dobitnik logicno da ces se u Oktobru ponovo prijaviti. Tad ces vidjeti da je lutrija ponistena za ovu godinu, provjerices ponovo status i ako si dobitnik ukljucices se u Oktobru u cijelu pricu za ovu godinu (nece biti kasno). Problem je jedino za one koji ne dobiju e-mail a bacili su u medjuvremenu CN, onda nema spasa za ovu godinu.
Ono sto mene brine (a i ostale koji su u istoj poziciji) su igraci kao moja supruga, koja nije dobila e-mail a znam da je ispravno popunjena prijava. Odmah pada sumnja da je sistem izbacio iz igre sam od sebe zbog svih problema u Maju.Znaci dzaba joj i CN sto ga ima, kad nije dobila e-mail jer je "mozda" sistem zbog brljanja i gresaka eliminisao za Julsko izvlacenje. I onda logicno da je ceka poruka "has not been selected"!