Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
Mozemo se mi zezati u stilu izvuci ce me do 70-te godine, nemam sta da izgubim itd. ali to su decije igre i bezanje na zezanciju od situacije. Naime, svako ko vise od 5 godina odigra bez dobitka lutriju ubedjen sam da posle 5 godina razmislja na nacin da je izgubio nepovratno jos jednu godinu u nizu narocito ako je finansijski ugrozen na ex-yu prostorima i zivi bez cilja i pravca. I druga stvar o kojoj covek razmislja je da ga vec stizu godine starosti i da je bilo vreme sa te strane da je vec izvucen. Znaci nije da se nema sta izgubiti. Gubi se mnogo. Mnogo nas je nervoznih ove godine zato sto smo vec duze vreme ucesnici i sve nas vise ima sa duzim stazom, a to su ta saznanja u glavi da se gubi, tj. da se ima sta izgubiti.
|
Prijatelju, ja sam bila izvucena u Maju pa sad nisam i osjecam se grozno, nije lijepo, ali jel se treba sad ubiti od tuge, i padati u depresiju-ne treba. Ima puno gorih stvari u zivotu, nazalost tek nakon njih naucimo cijeniti neke stvari. Treba biti zahvalan Bogu na zdravlju , i pomisli kako bi neko bio u tvojoj situaciju, kao sto bi ti htio biti u necijoj od ovih dobitnika.
Naravno da se gubi ako ti je lutrija jedino na sta mislis u zivotu i jedina okupacija, itekako je gubljenje...Zivi zivot kao da nema lutrije, pa ako bude nesto , jos bolje...Moj savjet da se ne opterecujes godina i kako brzo lete, nikad ne znas jel te moze nesto gore zadesiti tamo kad odes, ovakva vrsta selidba je veliki rizik i nije mali korak pogotovo za ljude sa porodicama..Ne daj Boze da ti tamo bez posla, vratio bih se ovdje brzinom munje, ne pada tamo sa neba, otici i uci u Ameriku nije automatski bolji zivot..Ja razumijem prilike su drugacije i sl ali dok si ovdje dajes sve od sebe...Kad bude sudjeno otici ces, do tada, treba biti pozitivan, smijati se, druziti jer tako ostajes normalan.
Bez brige, doci ce i tvoja sretna godina...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)
Prijava 05.10.2010 - I put.

DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????