Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle
Prijatelju, ja sam bila izvucena u Maju pa sad nisam i osjecam se grozno, nije lijepo, ali jel se treba sad ubiti od tuge, i padati u depresiju-ne treba. Ima puno gorih stvari u zivotu, nazalost tek nakon njih naucimo cijeniti neke stvari. Treba biti zahvalan Bogu na zdravlju , i pomisli kako bi neko bio u tvojoj situaciju, kao sto bi ti htio biti u necijoj od ovih dobitnika.
Naravno da se gubi ako ti je lutrija jedino na sta mislis u zivotu i jedina okupacija, itekako je gubljenje...Zivi zivot kao da nema lutrije, pa ako bude nesto , jos bolje...Moj savjet da se ne opterecujes godina i kako brzo lete, nikad ne znas jel te moze nesto gore zadesiti tamo kad odes, ovakva vrsta selidba je veliki rizik i nije mali korak pogotovo za ljude sa porodicama..Ne daj Boze da ti tamo bez posla, vratio bih se ovdje brzinom munje, ne pada tamo sa neba, otici i uci u Ameriku nije automatski bolji zivot..Ja razumijem prilike su drugacije i sl ali dok si ovdje dajes sve od sebe...Kad bude sudjeno otici ces, do tada, treba biti pozitivan, smijati se, druziti jer tako ostajes normalan.
Bez brige, doci ce i tvoja sretna godina... 
|
Ne znam na osnovu cega si zakljucila da je lutrija jedino na sta mislim?! Pre bih rekao da je tebi jedino na sta mislis cim si aktivna svaki dan na forumu i ne silazis sa njega.
Ja znam kao i ti o rizicima i koracima odlaska, ali ti ne znas kako je biti ucesnik 5 ili vise godina, tako da videcu te za 5 godina ako te ne izvuku da li ces tako razmisljati, biti happy i govoriti nema se sta izgubiti, lagano samo opusteno.
Jos 2 minuta i kraj radnog vremena. Pocinje moj godisnji. Prvi put u zivotu neki gazda se smilovao u zemlji Srbiji za 7 dana prava na odmor meni.