View Single Post
Staro 20.07.2011, 17:03
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Isabelle Prikaz poruke
Prijatelju, ja sam bila izvucena u Maju pa sad nisam i osjecam se grozno, nije lijepo, ali jel se treba sad ubiti od tuge, i padati u depresiju-ne treba. Ima puno gorih stvari u zivotu, nazalost tek nakon njih naucimo cijeniti neke stvari. Treba biti zahvalan Bogu na zdravlju , i pomisli kako bi neko bio u tvojoj situaciju, kao sto bi ti htio biti u necijoj od ovih dobitnika.
Naravno da se gubi ako ti je lutrija jedino na sta mislis u zivotu i jedina okupacija, itekako je gubljenje...Zivi zivot kao da nema lutrije, pa ako bude nesto , jos bolje...Moj savjet da se ne opterecujes godina i kako brzo lete, nikad ne znas jel te moze nesto gore zadesiti tamo kad odes, ovakva vrsta selidba je veliki rizik i nije mali korak pogotovo za ljude sa porodicama..Ne daj Boze da ti tamo bez posla, vratio bih se ovdje brzinom munje, ne pada tamo sa neba, otici i uci u Ameriku nije automatski bolji zivot..Ja razumijem prilike su drugacije i sl ali dok si ovdje dajes sve od sebe...Kad bude sudjeno otici ces, do tada, treba biti pozitivan, smijati se, druziti jer tako ostajes normalan.

Bez brige, doci ce i tvoja sretna godina...
Ne znam na osnovu cega si zakljucila da je lutrija jedino na sta mislim?! Pre bih rekao da je tebi jedino na sta mislis cim si aktivna svaki dan na forumu i ne silazis sa njega.
Ja znam kao i ti o rizicima i koracima odlaska, ali ti ne znas kako je biti ucesnik 5 ili vise godina, tako da videcu te za 5 godina ako te ne izvuku da li ces tako razmisljati, biti happy i govoriti nema se sta izgubiti, lagano samo opusteno.
Jos 2 minuta i kraj radnog vremena. Pocinje moj godisnji. Prvi put u zivotu neki gazda se smilovao u zemlji Srbiji za 7 dana prava na odmor meni.