Ja sam bila izvucena u poslednjoj generaciji ucesnika sto su slali dokumente postom.Prve slike sto sam ih pustila pre izvlacenja su bile slike za pasos,(pravougle-ne cetvrtaste),nisam bila diskfalifikovana.
Potom nisam znala da treba da se popune formulari i da se vrate nazad u Kentaki-to sam saznala sa ovog foruma,pa sam pocetkom jula poslala formulare u Kentaki,ali nisam poslala slike.Moja sestra koja zivi ovde u Americi ,se javila u Kentaki i pitala u vezi slika,i oni su joj ljubazno odgovorili,da posaljemo naknadno slike sa napisanim CN ,pa ce oni da prikace slike na moje formulare.Ja sam bila malo skepticna i bila sam sigurna da ce da me diskfalifikuju-ali nisu.Dve nedelje od kad je moja sestra pustila slike u Kentaki,javila im se ponovo i oni joj potvrdili da je sve u redu i da mozemo mirno da cekamo Visa Bulletin,i da nas broj dodje na red za intervju,drugo sve je proslo ko podmazano i evo vec 7 meseci zivimo i radimo u Americi.Hocu da dodam da sam ja bila malo nespremna,mnogo mi je pomogao ovaj forum,isto tako sam imala i dosta srece.Sta hocu da kazem je da ne panicite mnogo sa slikama,ne kazem da treba da pustite pogresne,ko sto je Isabelle rekla,otidjite kod fotografa,ne mora ni da kazete rezoluciju,oni znaju kakve slike se traze za lutriju i za Americku vizu,upload-irajte slike i cekajte da vas izvuku,ako imate srece da vas izvuku oni se nece uhfatiti bas za sliku da vas diskfalifikuju,za to treba da imaju stvarno jaki razlog.Usput svima sto apliciraju zelim puno srece.....
|