Meni samo ostaje nejasno kako to da vec drugu godinu za redom imaju ovakve stvari. Pre proslog Dv2012 ovoga nije bilo osim, ako se neko prijavio na one "duple" sajtove agencija ili sta ja znam, umesto na regularnom sajtu, ali ja niti sam gloop niti sam debil, a kada ovako nesto vidim, pa sta da mislim?
Da i dalje verujem da je tu sve "cisto"? Ako oni imaju "curenje" podataka o prijavljenima, onda od celog sistema nema nista.
Kako to da je prosle godine bilo ponisteno, samo oni koji su prvih dana popunili, samo us oni dobili, a kao svi ne znamo da agencije "trce" da bas u prvih dan-dva sve klijente prijave. Zanimljivo, zar ne?
E onda kada je to sve lepo "uhakovano" (od strane agencija i insajdera unutar sistema lutrije), pa je na kraju sve lepo postalo bezobrazno ocigledno, a tek posle intervencije ljudi sa raznih foruma, tek onda izlaze sa informaciom da kao nije regularno, a oni sami kao nisu "BAS NISTA UOCILI".
Smesno i zalosno!
Ovo sada sto sam popunio, popunio sam, dobijem-dobijem, ako ne dobijem-ne dobijem, vise se svakako necu ni prijavljivati. Nije tacno da ni ja niti mojih 6-7 drugova i drugarica niko da dobije, a svi su 6-7x ucestvovali. Od 6-7 ljudi koje znam, valjda bi vise neko i dobio.
|