Tema: Opet prevare
View Single Post
Staro 08.12.2011, 18:11
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;26397]Ako neko iskoristi svoju email adresu samo u svrhu prijavljivanja, a dogodi mu se to da mu razne svjetske fukare preuzmu podatke i ucjenjuju ga laznim uplatama, neko ko priredjuje ovu igru mora da objasni zasto je to tako?! S obzirom da je ovo postala sve ucestalija pojava, normalno bi bilo da se zvanicnici oglase i objasne kako i zasto se to desava, ili da se kao neki minimum ograde od toga saopstenjem. Zasto cutanje?! Neka kazu da desava se to ali mi nemamo nista sa tim. Ko bi njih pokrenuo, jedva objave i zvanicne instrukcije kada dodje vrijeme za to u Oktobru. Ukupno gledano za mene, elektronski sistem prijavljivanja ovakav kakav je, dostupan svakom da se prijavi i podlozan raznim udarima nema ni blizu profesionalnost kakvu bih trebao da ima. Ocigledno je da do lutrijskih igraca nije vise puno nikome stalo, pa je i sumnja u regularnost prirodna pojava jednog igraca, a ne bolest pojedinca.[/QUOTE]

Ja sam vec objasnio o cemu se radi, a i tebe da je zanimalo bi izguglao za sekund.Takodje i na [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html#fraud[/url] imas obavestenje od kako se pojavila "kradja".Stvar je jednostvna, ljudi sa ne tako velikim poznavanjem racunara i interneta su naseli na lazne stranice i ostavili te podatke njima.

[QUOTE=mijan;26398]Nemojte zaboraviti da smo imali temu u kojoj smo se 2 meseca od Maja do Jula pitali kako je neke sistem obavestio e-mailom o ponovoljenom izvlacenju a neke nije!Nikada zvanicno nije saopsteno zasto je bilo selektivno obavestavanje?!
Kradja emaila i drugih podataka,ponovljeno izvlacenje ove godine,selektivno obavestavanje putem e-maila o ponovljenom izvlacenju...
Gde je kraj sumnjivim situacijama?Sta je sledece?[/QUOTE]
Sve je itekako objasnjeno samo je u pitanju manjak razumevanja kod nekih.