View Single Post
Staro 28.01.2012, 02:05
rolovani rolovani je offline
Član

Datum prijave: 08.12.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Mr.Marzik;26960] ..... i rečeno nam je da neko od nas dođe sutradan posle 15h da uzme vizirane pasoše.

Ja sam sutradan otišao i preuzeo pasoše, zapečaćene koverte koje ćemo predati prilikom ulaska u USA i neki informativni list (vezano za SSN i sl...). Ono što je interesantno jeste da mi je gospodin koji mi je dao sve ovo rekao da nije pametno menjati adresu boravka u USA koju smo naveli u prijavi, jer se više nego često dešava da na novu adresu ne stigne GC. Rekao je da je naše pravo da prijavimo drugu adresu na aerodromu, ali da on to ne savetuje.

Eto...mi polako počinjemo da se pripremamo za potragu za stanom i poslovima. Nove teme na forumu nam postaju zanimljive :)[/QUOTE]

Prvo da chestitam i pozelim puno srece.
Drugo, ja sam bash imao, odnosno imam taj problem shto mi na koverti koju sam dobio u ambasadi pishe pogreshna finalna adresa (tj. ta adresa boravka na koju trebaju da mi stignu dokumenta). Kada sam zvao ambasadu zbog ovoga, sluzbenik je proverio moj predmet, i rekao mi da to bukvalno nije nikakav problem - Vi smete da udjete gde god hocete i prijavite adresu koju zelite, samo tu novu adresu napishite pre puta na A4 papiru i predajte pri ulasku u USA....