View Single Post
Staro 06.02.2012, 16:53
dragonn's Avatar
dragonn dragonn je offline
Drug član

Datum prijave: 08.07.2009
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Pozarevac
Pošalji MSN poruku korisniku dragonn Pošalji Skype™ poruku korisniku dragonn
Nepromenjeno

[QUOTE=Magelan;27111]Cim neko sa J1 dobije SSN moze odmah da se prijavi za kreditnu karticu. U danasnje vreme bez kreditne istorije je to tesko izvodljivo ali CapitalOne nudi Secured Credit Card gde je Security Deposit $49 a izdaju ti kreditnu karticu sa kreditnom linijom od $200 (onih $49 je zakljucano kao secured deposit).

U Bank of America ima opcija da se otvori e-checking za koji nema odrzavanje ukoliko se opredelis za paperless varijantu i sve obavljas online ili na ATM-u (ukoliko u toku meseca odes kod teller-a tog meseca ti naplate jednokratno fee$8.95)[/QUOTE]

Sto se secured credit cartice tice ja sam je dobio od Bank of America takodje ali je bila fora da ti daju limit koliki ti je deposit ( ja dao 500$ i dali mi limit od 500$).

A sto se tice e-checking-a tacno je tako ali ti mozesh da otvorish i savings i ako odesh kod telera i recimo uplatish novac na taj savings onda nemash fee nikakav...a kasnije mozesh online da prebacish novac na chekings ako ti je potreban tamo - to je naravno ako ti se ide kod teler-a, mada je ATM varijanta deponovanja cekova i podizanja novca meni sasvim ok - funkcionishe bez problema.