View Single Post
Staro 27.03.2012, 14:47
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Hvala ti Zana na ekspresnom odgovoru. Ne bih da ispalim coveka jer je mnogo pomogao neke stvari mojoj porodici. Evo cega se bojim. Prijavim coveka, izvuku ga a on naravno posalje formulare i tamo navede osnovnu skolu, srednju skolu i Visu skolu. Kad dodje na razgovor oni mu skrenu paznju da su videli odnosno da vide iz obrazaca da mu je srednja skola trajala 3 godine a on ponese samo diplomu Vise skole na razgovor. Kada bi covek tada izvisio za vizu mislim da bi se odnosi moje i njegove porodice poljuljali jer bi ispalo da sam ga ja zeznuo a to svakako ne zelim.
Da li je neophodno navesti u obrascima sve zavrseno od osnovne skole pa na dalje? Da li je ok da covek eventualno ako ga izvuku navede samo Visu skolu u formularima koje bi poslao u Kentucky i onda oni ne bi znali da je zavrsio samo trogodisnju srednju?
Sta navesti za Visu skolu u prijavi s obzirom da nema opcije associate degree? Mozda University degree ili ne?
Associate jeste university degree. A najbolje je da pita direktno u ambasadi, ovo je sve rekla kazala i na osnovu iskustava.
Reply With Quote