Citat:
Prvobitno poslao korisnik alen.su
Prijatelji imam pitanje za vas !
Izvucen sam za daljnje procesiranje ! Jako sam srecan jer sam predprosle god bio u Coloradu sa H2B vizom.
Broj mi je 24 hiljade i nesto . Situacija je malo komplikovana em zbog para em zamislite u samo nedelju dana dve neverovatne vesti jedna je green card a druga da mi je zena trudna.
Ako sve bude ok zena ce se poroditi negde u decembru.
Ako sve bude ok sa daljim procesom za green card a planiram sledece nedelje da ispunim sve papire i da posaljem i opet ako bude ok kada cemo mi trebati na lekarski i kako ce zena ako je jos trudna ? I dali moze da se odlozi viziranje za zenu i bebu i sina a ja da odem na par meseci da pripremim teren nemam pojma !
Ako im sve ovo trazim u ambasadi i previse fantaziram nece to umanjiti sanse da sve prodje ok u ambasadi ? Please Help
|
Mozes da im trazis da ti posle intervjua odloze viziranje pasosa. Ako si ti nosilac aplikacije onda mozes da prvi udjes i pripremis teren za njih, a oni mogu da dodju najkasnije 6 meseci posle tebe. Taman ce beba imati preko 6 meseci, sto je sasvim ok za let avionom.
Nemoj nista da se brines, razumni su ljudi u ambasadi i sigurno ces moci da napravis ok kombinaciju oko viziranja pasosa.
Cestitke za obe lepe vesti i samo pozitivno! Iskoristite sansu koja vam je pruzena. Imacete razlog vise a to je da pruzite detetu neogranicene mogucnosti u jednoj daleko stabilnijoj zemlji.