View Single Post
Staro 04.05.2012, 20:24
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neverovatnojeto Prikaz poruke
Hvala i vuxanne i wolf! Kolko sam ja pohvatao ove informacije ja mogu da odem na j1 i da mi ne prave problem posle ako je j1-2 years does not apply! Tj ja idem na studentsku radnu vizu, moji ortaci su bili prosle godine i sad idu ponovo da rade tako da ne bi trebalo da bude problema....u prevodu, ja mogu da odem u USA da odradim dok mi u srbiji ne stigne posta ili mail sa zakazanim intervjuom, uhvatim avion dodjem u srbiju, odradim preglede odem u ambasadu, dobijem gc i ponovo USA ako bog da DDD...poz
Proveri ti to bolje sa ambasadom vidi ovo

Fora Work & Study jeste razmena u neku ruku, dovedes strane studente da dodju ovde da rade da nauce malo o zemlji, kulturi itd. Mozes vise puta da dobijas J1 vize. Ali ipak proveri za preduslove vezano za neke druge vize. Mislim da ce ti oni u ambasadi znati najbolje da odgovore.

I moja sestra je bila 2 x ovde preko Work and Study, znam o cemu se radi. Ali moras da si student da dobijes da dodjes, ima tu dosta uslova. Secam se kad sma bila u Americkoj ambasadi kako su odbili neke jer su bili preblizu zavrsavanja ili dugo neaktivni studenti.
Reply With Quote