"Highvoltage84,
pre nego sto umesamo moderaciju u celu ovo pricu, ja se nadam da ovo vredjanje nece da se ponovi - niti sam ja ikada postavljala "dijagnozu" bilo kome, niti govorila bilo kome da je "prso", niti savetovala bilo kome da treba da lupa glavu o zid i leci komplekse. Isto tako mi je jasno da osobe koje nemaju argumenata, obicno pocinju vredjanja u nedostatku istih. Ja nemam sta da zaboravljam u zivotu - jer koliko god da mi je ovde bolje nego u Srbiji, nikada nisam bila u toj meri pateticna da tvdim da bih "zivot dala" za nesto. Ljude ne sazaljevam, jer je to krajnje ponizavanje drugog ljudskog bica. Sto se mojih postova tice, ako imas potrebe poredi ih sa svojim onda kada budes nesto korisno napisao/la.
Tvoj post je zaista jos jedno u nizu razocaranja od odredjenih "novih" clanova koji su svojim prisustvom i pisanjem srozali kvalitet foruma. Ako nista drugo - nadam se da se bolje osecas nakon toga, ali ponovo - svako buduce vredjanje bice prijavljeno."
I evo tog jako dirljivog emaila, i naravno kada god se kaze istina u oci takvim ljudima kao sto si ti oni prelaze na glumu,plac,kukanje,laganje,preuvelicavanje,prebacivanje krivice i nemorala na druge,a veruj mi da bolje ponasanje nisi ni zasluzila i samo tako pa i gore treba sa takvima,odmah ih poklopiti i cao,zdravo.
I ovo gore sto si napisala u vezi drugih,ti ili si luda ili ti noge smrde,pa ti si toliko ljudi ovde izvredjala,sazalila i ponizila da to nije normalno,a ja nisam jedina osoba koja se nasla uvredjena i koja kaze da si skroz na skroz 100% preterala,i dobro svi smo mi ludi,prosti itd. itd., a samo si ti pametna,e pa mislim da nece moci.
Argumenata je uvek bilo i uvek ce ih biti,da je neka razumna osoba koja bar malo uvidja svoje greske i koliko preteruje mozda bi se i razmotrilo koristiti,u suprotnom nije vredno i to treba odmah preseci,jer nisi vredna ni zivaca ni vremena,a ni argumenata jer gledas samo da se svadjas i raspravljas,a ne nesto pametno da resavas i polemises.
Ako su moji postovi razocaranje kao i ostalih mnogih "novih" clanova onda ne znam stvarno sta su tvoji...
A sada idi i prijavi me,mora da sam te opet necim "uvredio, i postavljao ti dijagnozu",ajde...
4. 10.10.2011. završeni lekarski pregledi
5. 12.10.2011. intervju
6. 13.10.2011. vize u pasošima
7. 20.03.2012. Adios amigos
|