Citat:
Prvobitno poslao korisnik dushicat
Volela bih da mi pomognete sa informacijama u vezi vencanja..ja sam izabrana na lutriji, a sa deckom sam 6 god, sad me zanima da li je moguce da posaljem formulare kao singl...jer sam vec zakasnila dosta,1.maja su objavili da sam prosla, ja sam tek sad videla, pa mi je problem da li sam zakasnila i da li imamo vremena da se sad vencavamo ili da sto pre posaljem formulare i dalje kao singl...pa onda dok oni odgovore meni kada je intervju mozemo da obavimo na miru vencanje!?
I ukoliko imate informaciju da li i on mora da ispunjava uslove 12god skole ili odredjene kategorije posla, ili je to samo za mene kao green card selected?
Hvala Vammm puno!
|
Ja sam dobila poziv za SAD (da sam primljena na doktorat), udala se cim je bilo mesta kod maticara (gradjansko vencanje - nas dvoje, kumovi i sestra a ziveli smo zajedno u konkubinatu 4 godine pre toga). Vencanje traje cirka pola sata, kosta jako malo (meni je bilo 460 din) a treba ti samo izvod iz knjige vencanih. A posle pravite karambol i svadbu opet, sta ima veze. Ako te nije zaprosio, zaprosi ti njega ili iznudi prosnju

. Brze ce on tako dobiti zelenu kartu, moj ti je savet ne dolazi ovde sa muzem koji nema pravo da radi, daleko je od toga da je lako. Nadji neku opstinu, potpisite i nabavi taj vencani list, ne treba za to sto dana. Amerika je mnoge od nas vencala.