Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom
i? jel stvarno bljak i za izbegavanje ko sto tvrde pojedinci ovde, ili je sasvim OK radnja? po meni i vise nego OK. a ja sad da regulisem socijalne ili koje vec nepravde po Amerikama, stvarno nemam nameru...

|
Ja idem u Walmart jer nemam previse vremena da gubim na kupovinu. Mrzim da idem da kupujem generalno a tamo volim sto imaju znakovi (i u Meijer-u). Lepo udjem, npr. trazim Baby - otrcim pokupim nabrzaka sta mi treba i strafta. I najvise volim self check out. Volela sam najvise ALDI, male prodavnice unutra sve sto meni treba za klopu. Udjem, za 10 min napunim korpu, zavisno od reda kad izadjem i cao. Minimalni gubitak vremena. Ovde mi to nedostaje.
I meni je licno mindadj za to koja korporacija se na koji nacin bogati na mojim plecima, za to sve trgovine i sluze. E sad da li ce da me ubede da im dajem pare za clanarinu ne bi li samo kod njih ekskluzivno isla i nabijala kakve poene koje ce da mi vrate ili davala Walton familiji, briga me bas.
Pa da sam brigala socijalne pravde u Srbiji ne bi u prodavnicu ni isla dok su sve te firme 90-tih davale radnicima mizerne ili nikakve plate.