View Single Post
Staro 05.07.2012, 20:47
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom Prikaz poruke
glupost? pa idi onda u Best Buy, pogledaj laptopove koliko kostaju, a onda idi u Apple store i pogledaj koliko kostaju njihova sranja istih performansi.

u Best Buy, mozes da nadjes sasvim solidne laptopove cije cene vec pocinju izmedju $300-$400, dok u Apple store nema NISTA ispod $1,000 i to za njihov laptop daleko losije konfiguracije (manje memorije, sporiji procesor, manji HDD). eto, pa ko voli nek izvoli!

neko voli da plati mnogo vise za ime, marku, firmu, a neko ne. vrlo prosto.
Ko sto rekoh, ovo nema veze sa temom pa necu ovde ni da se raspravljam, ali ovo sto pricas je posmatranje na jednom toliko plitkom nivou, da nije ni vredno rasprave. Ti kupi laptop od 300$, nema problema ali ne mozes nazivati snobom nekoga ko kupuje kvalitetnije stvari (bio to skuplji PC ili Mac). Kada bi imao malo vise znanja vezano za temu racunara ne bih ovakve stvari pricao. No, ja mislim da mozda i znas sam razliku, ali jednostavno si ljubomoran na ljude koji sebi mogu da priuste kompjuter skuplji od 300$ i to je ok.

Mislim da smo itekako odlutali od teme NYC, ako moze ovo da se pomeri u neku temu tipa wallmart da ili ne.

Blog: http://novakovici.blogspot.com

Last edited by dreamerns; 05.07.2012 at 21:01. Razlog: dopuna
Reply With Quote