View Single Post
Staro 09.07.2012, 22:58
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Da ti kazem pravo,ja bas volim te kupone i ne mora da znaci ako koristis kupone ces da kupis nesto sto nije kvalitetno.Na primer sampon Panten od 25 oz uobicajeno kosta $5.99,ja cekam kad je na sale $3.99 ,i ubacim i kupon,pa ti dodje to dzabe.Juce sam uzela 4 i kostao me jedan $2.50.A zamisli tako da zastedis na deset artikala po 2 dolara neka je i jedan,imas gorivo za celu nedelju.Preko 30 godina sam vodila skroman zivot u nasoj domovini i jedini nacin da zastedis pare tamo je da ne kupis nesto jednostavno da se odreknes.Ovde je razlicito ako imam sansu da kupim jedan isti proizvod po razlicitoj ceni normalno cu da odaberem nizu cenu(normalno ne kazem da bi radije uzela neki kineski sampon)ali tu uskacu kuponi pa mogu da si priustim kvalitet za nizu cenu.Isto vazi i kad kupujem sladoled uvek mozes da nadjes dobar kupon i kupim si kutiju snikers sladoleda za $1.99,kupon za majonez,kecap i sl,sve to koristim i bas mi godi ta stednja.Ne moram da se odreknem nicega samo treba da pratim ,sta je i gde je na "sale",izrezi kupon i trk u kupovinu.
Reply With Quote