Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom
meni je najinteresantnije u celoj prici saznanje da je Miskovic kriv sto u Americi postoje korporacije koje iskoriscavaju svoje radnike. ja sam mislio da smo mi taj ceo fazon uvezli upravo od Amerikanaca, a sad izgleda da je ipak obrnuto.
i ako nekome toliko smeta nepravedno poslovanje americkih korporacija, nije li za to kriv americki kongres koji im dozvoljava da tako posluju? sto se ne zalite onda kongresu? 
|
Ja licno mislim da sve korporacije iskoriscavaju svoje radnike. Socijalizam kao sistem je postojao i propao je. Globalizacija na mala vrata donosi sve te korporativne sisteme svuda. I kod nas ce u bliskoj buducnosti biti masa megamarketa a jako malo malih prodavnica. Polako ce se gasiti, kao i ovde sve vise i vise. Sve zbog ustede. Low cost.
Mene opet cu ponoviti boli bas ko ce na meni da zaradjuje pa sto bi mi neko pruzao usluge prodaje za dzabe. Toga nema ni na internetu osim kad te placaju da testiras neke proizvode ako to negde ima. Bila to porodica Walton, porodica Miskovic ili X, Y, sve su to nijanse. Bogate se opet oni a ne ja na tome.