Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jack Sparrow
Hvala Vuhanne,da SSN treba svuda a naravno njega uz radnu vizu mozes da izvadis,konkretno me zanima H1B viza i vezanjo za nju
Na koliko se maksimalno moze dobiti i da li je vezano za samo jednog poslodavca ili mozes promeniti poslodavca kao i to da u slucaju ako se prekine radni odnos,da li moram u nekom roku da ako nenadjem drugi posao napustim zemlju?
|
H1b max na tri godine. Vazi samo za tog poslodavca koji ti je dao, ako predjes kod drugog moraju drugu H1b da ti prave. Dok je imas, smes samo da radis za onog ko ti je predao prijavu za nju, ne smes da radis sa strane. Maksimalno mozes da si sa njom u SAD 6 godina, ako to istekne a nemas zelenu ili se nisi prijavio za nju moras da odes u svoju/neku drugu zemlju na dve godine pa onda ponovo mozes da se prijavis za novu H1b vizu.
Ja imam nju, na nekoj temi sam napisala sta su meni licno trazili od dokumenata, a ne znam da pretrazujem forum posto kad ukucam na pocetnoj strani u "pronadji" i bilo sta da stavim za kljucne reci pise "database incorrect" nesto tako.