View Single Post
Staro 27.09.2012, 15:07
joga joga je offline
Drug član

Datum prijave: 02.09.2012
Nepromenjeno

UF,NADAM SE DA CE MI NEKO ODGOVORITI PRE 02.OKT:

Prvobitno poslao korisnik NightSky
Dobro si shvatio. Prijavljuješ se preko BiH, odnosno preko zemlje u kojoj si rođen. Nije važno gdje sad živiš i koje državljanstvo imaš, ti si za njih Bosanac

Da li je ovo proverena informacija i da li imate link sa tom informacijom sa sajta.Veoma mi je vazno,jer moj suprug bi se prijavio kao srbin,jer zivi od svoje 13-te godine u Srbiji,ima srpski pasos,naravno srpsko drzavljanstvo,a rodjen je u Hrvatskoj.Vi tvrdite da bi trebalo da se prijavi kao hrvatski drzavljanin koji zivi u Srbiji ....da li sam dobro razumela?A ima i srpski pasos u kome pise mesto rodjenja Zagreb...???
I jos nesto sto sam vec pitala na drugoj temi ali nisam dobila odgovor.Muz i ja smo razvedeni,to smo uradili zbog nekih olaksica,da ne davim,ali naravno zajedno smo i zivimo sa detetom i isli bismo zajedno u Ameriku.Da li treba sada da trcimo u opstinu i da se ponovo vencamo pre nego sto apliciramo 02.oktobra za GC ili mozemo (sto bi nama vise odgovaralo,da ne objasnjavam razloge) da kada(i ako) jedan od nas dobije GC da se tada odmah vencamo.Da li tada imamo pravo da idemo zajedno u Ameriku ili bi jedan od nas prvo morao da ode,a drugi da ceka?I da li je to sigurno da ce drugi dobiti GC iako smo se prijavili kao razvedeni sa detetom?Nadam se da neko zna da mi odgovori i da li je neko imao slicnu situaciju?Sta da radimo?
Reply With Quote