[QUOTE=Jack Sparrow;32070]Da ne otvaram novu temo,kako mogu da proverim da se nisam prijavio 2 puta ako je i moguce dva puta da prodje prijava,prvo mi je bio kad sam trebao sve da potvrdim neki eror na stranici i pisalo da risfresujem stranu i da cekam,medjutim nista se nije desavalo pa sam onda sve opet popunio i to je proslo.
Da li je moguce da su mogle dve prijave da mi prodju sto automatski znaci diskvalifikacija,kako to mogu da proverim
Pozz[/QUOTE]
Sve bi trebalo biti u redu. Meni se ista stvar dogodila, a prijavio sam se prvog dana.
Izbacilo mi je u smislu prazna stranica, grešku što već (jednostavno nije reagiralo od prve) nakon što sam kod potvrde podataka jednom pritisnuo submit.
Ja nisam ispunio sve ponovo od početka već sam se jednostavno vratio nazad koristeći browser (jedini način kako sam mogao), pritisnuo submit još jednom i dobio sam tada Confirmation Number.
Isto me blaga panika uhvatila, pitao ovdje na forumu da bi došli do zaključka da je u pitanju overload servera zbog mnogobrojnih prijava. Ne može i ne bi smjelo šta da bude dupla prijava jer dobio si samo jednom taj Confirmation Number kad ti je iz drugog puta reagiralo kao i meni tako da je sve ok. :)
|