View Single Post
Staro 06.10.2012, 23:01
valigia's Avatar
valigia valigia je offline
Član

Datum prijave: 30.06.2012
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=dekintirani;32236]Zelimo da se prijavimo za DV-2014 -Ja,moj nevencani suprug i nas trogodisnji sin.Oboje smo sa SSS IV stepen.Od ponudjenih opcija bracnog stanja ne nalazim sebe,nisam samac,ali ni vencana...sta treba da unesem?Rodjena sam u Bosni,ali imam i drzavljanstvo R.Srbije,a suprug i sin samo R.Srbije...gde da apliciramo? I,suprug je u procesu razvoda,ne mislimo da ce biti toliko brzo okoncan prethodni brak da bi cekali sa prijavom za lutriju ovih dana...kakva je prolaznost ovakve porodice tj.sanse? Na dokumentima imamo razlicite adrese i jedini dokaz da jesmo porodica je nase dete.[/QUOTE]

Gleda se zemlja rodjenja, nije vazno cije drzavljastvo imas.

Sto se statusa tice, vazan je status u momentu apliciranja. Znaci, otac tvog deteta oznaci [I]married[/I], ti oznacis [I]unmarried[/I] jer papiroloski nisi u braku.

Zajednicko dete navodite svako u svojoj prijavi + svako svoju decu koja nisu starija od 21 godine i nisu u braku (bez obzira da li ta deca planiraju emigraciju ili ne).

A dok se ceka na momenat dobijanja na lutriji, sredite svoje statuse kroz papire.

Mislim da je ovo jedini nacin da aplicirate, neka me neko iskusniji ispravi ako gresim. :grin: