Nisam znao za ovaj forum dok nisam počeo da tražim po google-u šta ako se pogrešno unesu neki podaci, tako sam došao do ovog foruma, googlajući, da sam znao naravno da bi pročitao uputstvo koje postoji na forumu. Od sledeće godine će sve biti perfektno popunjeno. Kada sam aplicirao 2007 godine ja sam samo čekao da mi stigne neko obaveštenje na e-mail, nisam uopšte proveravao na sajtu svoj broj, nikakvu poruku mi nisu slali, ko zna možda sam i tada izvučen, imam broj ali on mi sada definitivno ne vredi.
U međuvremenu sam napravio pauzu, a i nikad nisam znao u kom je vremenu apliciranje, pa kad god se ja setim i proverim, ono već prošlo, :(
Još me nešto zanima, kako stvari stoje svako ko zna vaše lične podatke može da vam upropasti kvalifikaciju, ako se namerno registruje u vaše ime još npr. 5 puta, naravno nema odgovarajuću sliku, ali ako je sve ostalo autentično šta onda.
Zanima me i na osnovu čega oni uopšte mogu da utvrde da se neko prijavio 2 puta ako je promenuo bilo koji lični podatak, hoću da kažem da ako neko pogrešno popuni neki lični podatak, pa ponovo popuni prijavu sa tačnim podatkom, druga prijava je drugačija od prve, jedino što ima istu sliku, ali čak se može ubaciti i malo drugačija slika (druga košulja i frizura, ...).
|