Citat:
Prvobitno poslao korisnik auris
evo i ja se prijavio, prvi put, supruga i dva klinca, samo sam u dilemi posto sam se prijavio ovde a ne na zvanicnom sajtu, ne znam da li moja prijava biti prosledjena na zvanicni sajt, suprugu cu preko zvanicnog sajta, e sad da li i sebe da prijavim na zvanicni obzirom da sam se vec ovde prijavio pa da ne dodje do diskvalifikacije, e sad i slike koje sam poslao, sliako sam sve nas uvece u dnevnoj sobi sa svetlo zelenom pozadinom i na desnoj strani slike vidi se mozda cm senke dok su lica u redu ! pozdrav za sve i vidimo se tamo preko
|
Prijavljuješ se preko službene stranice, a ne preko foruma.
Preko foruma je samo provjera da li je prijava u redu/validna, da li su svi podaci u redu (to bi inače provjerio moderator), no kolko vidim to već dugo vremena nije u funkciji tako da šibaj na službenu stranicu.
Što se tiče pozadine, pozadina kako piše u uputama mora biti jednobojna svjetla pozadina, bijela ili nešto na foru toga (off-white), dakle da sadrži u sebi bijelu boju.
Što se tiče lica, mislim da cm sjenke nije problem, ali što se tiče pozadine svakako tu ja ne bi rizikovao već bi postupio kako sam i napisao: ili bijela ili off-white pozadina, dakle bijeli kućni zid ili od fotografa kako ima bijelu pozadinu u photo studiju.