View Single Post
Staro 30.10.2012, 19:44
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

[QUOTE=Branki;33279]Ljudi, jel ima ovaj forum moderatora? :wtf: Ozbiljno me zanima jer mi ovaj forum postaje potpuno haotican, sa gomilom istih pitanja, istih tema, sve rastrkano, ne moze da se pohvata gde je sta... :no: Rekla bih da nema, jer je taj isti, verovatno nepostojeci, trebao do sada milion puta da odreaguje... :wacko:[/QUOTE]

Ima moderatora, Srdjevica, koji je u USA vec dugi niz godina. Koji je jos 2006 (cini mi se) napravio sajt ali koji verovatno ima preca posla nego da brise i ispravlja sve offtopic-e i ponovljena pitanja onih koji nemaju strpljenja da citaju. Tako je ostalo na "nama" koji smo sve procitali da pokusamo da navedeno nove clanove da postuju pravila foruma i da se stim u skladu i vladaju. Sad...nekome dobronamerna kritika moze pomoci ali...nazalost nekima ne. To je isto recimo, kao kad neko dodje u moju kucu pa mi govori sta i kako da namestim namestaj a kad mu kazem da to nema pravo da radi, on se naljuti. Nemojte se ljudi ljutiti vec se prilagodite "kucnom redu", nista drugo.