Verovatnoca=velika
Kao prvo, da se predstavim: citam ovaj forum vec neko vreme i odlucio sam da se i ja prijavim na DV ove godine po prvi put a, [I]by the way[/I], ovo mi je prvi post (pa nek je sa srecom)!:)
Dakle, prijava ide iskljucivo elektronskim putem. Pitanje: koliko ljudi iz nase regije zna da radi sa kompjuterom? Zatim koliko od tih ima pristup i zna da koristi internet? I tako redom. Dolazi se do zakljucka da ti je sansa prilicna.:D
Nemoj samo ti sam sebe da eliminises u startu - neprijavljivanjem, jer oni "izvlace" samo od prijavljenih kandidata. Dakle, ako zelis da dobijes: kupi loz! I srecno!!!
A inace, poznato je da istoriju pisu pobednici, pa tako citajuci ovaj forum, stice se utisak da su [B]svi[/B] koji su se prijavili i dobili - iz prostog razloga sto se oni drugi i ne javljaju.:eek:
Ti si `91 godiste - koliko vidim. Vidis ja sam kada si se ti rodio imao 23 godine i bio turisticki u Americi, ali eto - sad mi "dunulo" da se prijavim i to sasvim optimisticki!
Namece se jedno pitanje: koliko i da li treba biti ocajan (svojom licnom situacijom i stanjem u zemlji) da bi se prijavilo na DV i vrlo verovatno promenilo svoj zivot iz osnova - ja bih rekao: [I]up-side-down[/I]?
Toliko za ovaj prvi put i samo opusteno: bitno je da ti se posebno ne zuri. A inace - svi smo mi na ovaj ili onaj nacin posebni ili specificni slucajevi: to ne treba da te brine.
Last edited by Tarzan; 05.09.2008 at 21:17.
|