View Single Post
Staro 06.09.2008, 06:50
stizeljeto's Avatar
stizeljeto stizeljeto je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2008
Nepromenjeno

Ja prije prosle godine (kad su se slale prijave za DV2009) nisam ni cula za Green Card Lottery. I otkad smo u Makedoniji, vidim svi se nesto slikaju (ja sam slikala uz zid zgrade) a muz moj im pomaze da nesto popune i tako sve cetri godine kako smo bili tu. I onda si mislim ajd da i ja posaljem, onako bez ikakvog dubokog razmisljanja, jer ipak ovo te stvarno nista ne kosta.

Al nakon toga sam nekako spontano pocela ici na americke stranice, gledati gradove, interesirati se vise za zivot tamo. I neki feeling me uhvatio da cemo i dobiti (nisam ni bila svjesna da je to svatro lutrija i da ti stvarno treba malo srece da te kompjuter izmedu tolko brojeva i prijava izvuce), nisam mogla objasniti al kad sam spomenula nekom da smo se prijavili, imala sam feeling da mi i idemo za Ameriku (a tad mi nije stigla ni prva koverta). I vec ja zaboravila na to kad ono u aprilu stize i ta kuverta. Al smo se iznenadili ja i muz!!! Medu nasim frendovima, koji se i nekoliko godina za redom prijavljuju nije bilo ni jednog ko je dobio. :(

To je moje iskustvo i ohrabrujem svakog ko ima velika ocekivanja za sebe i ako zaista misli da u Americi moze poceti nesto novo i svjeze, neka se prijavi i ocekuje najbolje . A ako ne dobije, i to moze znaciti da treba jos nesto uciniti tu gdje je. Sve se desava s razlogom i iz svake situacije treba izvuci najbolje.

Sretno svima! :)
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena
U Americi od 3.12.2008.