View Single Post
Staro 06.11.2012, 16:45
tuki789 tuki789 je offline
Član

Datum prijave: 14.07.2012
US lokacija: mozda miami,new york
YU lokacija: Bela Crkva
Nepromenjeno

Hvala dreadnot na ovako lepo srocenoj i ohrabrujucoj poruci. Gledao sam malo craigslist i video da ima podosta oglasa za ovu vrstu posla. U nekim oglasima cak stoji i cena radnog sata odprilike ovako: SALARY RANGE $20.00 to $29.71 / Per Hour sto deluje prilicno dobro. Verujem da se i prekovremeni rad placa i rad vikendom, sto bih ja vrlo rado prihvatio. Sto vise radis vise para zaradis. Sto se tice engleskog jezika, govorim ga sasvim dobro. Kao menadzer firme to je jedan od uslova za rad. U svom dosadasnjem radnom veku komunicirao sam i sa lokalnim i stranim firmama. Nikakav problem mi nije bio da sa klijenitma iz inostranstva pricam na englesakom jeziku. A sto se tice radnih sposobnosti od prilike u sve sam upucen, od rukovodjenja povecom firmom do popravki linija i masina. Poznajem automatiku, hidrauliku, elektroniku, pneumatiku, zavarivanje, voznju viljuskara,magacinske poslove, rad sa stampom, od prilike sve sto se moze ocekivati u proizvodnji. Uopste mi nebi bio problem da radim kao pomocnik ili viljuskarista i ako sam fakultetski obrazovan i trenutno radim poslove visokog menadzmenta. Nadam se da ce me jednom izvuci na lutriji da mogu da dodjem u USA i zaposlim se u nekoj proizvodnji, jer mi je to najlepsi posao. Ih jos kad bi opet negde otvorili konkurs za 1500 radnih mesta u grafickoj industriji kao sto kazes Dreadnot pa to bi bilo idealno . Verujem da u New York postoji dobra sansa za ovim tipom zaposlenja kao i realno dobra zarada.

Dreadnot, posto vidim da si iz Milwaukee, da li tamo ima tebi poznatih nekih zanimljivih fabrika (proizvodnji) koje bi mogao malo da mi opises, cime se bave i slicno???

Ima li jos koga sa nekim iskustvima o radu u proizvodnji u USA? Svaki vid komentara je dobrodosao!!!
Reply With Quote