Citat:
Prvobitno poslao korisnik Photographer
Nema samo Score decu. :-)
Dakle, zabranjeno je da skola odbije upis deteta u skolu jer roditelj ne zeli da dete bude vakcinisano. Jednostavno receno. Ne postoji federalni zakon koji regulise vakcinaciju niti postoji zakon koji nalaze OBAVEZNU vakcinaciju bez opcije da se ista izbegne. Sve sto se predlaze jeste na osnovu PREDLOGA agencije da se izvrsi vakcinacija.
Prema tome, dabome.
P.S. Molim bez saveta i licnih obracanja. (Niti sam ih trazio niti ih zelim od tebe) Niti smo drugovi, niti se poznajemo niti znas ko sam i sta sam. NHF.
|
Da si tako napisao - ne bi ni bilo problema (a ne da je zakonom zabranjeno da ti traze vakcinu. Traze ti potvrdu, i FYI ovo je u nadleznosti State a ne Federal). Niko ovde nije prorocnik pa da zna sta si ti mislio, nego samo ono sto si napisao.
Sto se tice druge konstatacije - to mozes da okacis macku o rep. Ovo je forum, i ja "licno" (ne znam definiciju "ne licnog") mogu da se obracam svakom ko je na ovom forumu, kao i drugi clanovi meni - bez obzira da li neko nekog poznaje ili se sa nekim druzi. I sve to - dokle god se ne ruse pravila foruma. Sto god ti se ne svidja - stavi na ignore i jednostavno ne obracaj paznju. Sam si izneo svoje informacije na ovom forumu - ne interesuje me ni ko si ni sta si, ali me interesuje ono sto je napisano na forumu. Neko i tome mora da vodi racuna. NHF. So, there
p.s.
modifikacija tvoje poruke nije uzeta u obzir pri ovom odgovoru, vec original
Z